27
maart
2012
|
08:00
Europe/Amsterdam

Zomerdienstregeling van start:

nieuwe Schiphol Timetable op www.schiphol.nl

Zondag 25 maart is de nieuwe Schiphol Timetable verschenen met daarin een compleet overzicht van alle passagiers lijndiensten vanaf Schiphol. Alle Europese en wereldwijde bestemmingen in de Schiphol Timetable zijn zonder overstap te bereiken. De zomerdienstregeling loopt van zondag 25 maart tot en met zaterdag 27 oktober 2012.

Nieuwe bestemmingen voor Schiphol

Het netwerk aan bestemmingen breidt deze zomer verder uit met vijf nieuwe bestemmingen. KLM voegt twee nieuwe bestemmingen aan het netwerk toe, twee keer per week naar de Angolese hoofdstad Luanda en drie vluchten in de week naar de hoofdstad van Zambia, Lusaka. ArkeFly start zowel naar Las Vegas als San Francisco Oakland met een tweewekelijkse vlucht. EasyJet tot slot introduceert de nieuwe bestemming Londen Southend.

Terug deze zomer zijn de bestemmingen Dallas / Fort Worth door KLM en Yerevan door Armavia. Nieuwe routes deze zomer zijn o.a. transavia.com op Boedapest en Sevilla, Norwegian op Stockholm en easyJet op Lissabon.

Komende zomer worden de frequenties op een aantal bestemmingen opgevoerd, o.a. door Delta Air Lines op Atlanta, China Southern Airlines op Guangzhou, KLM en Ukraine International Airlines op Kiev, Turkish Airlines op Istanbul, Estonian Air op Tallinn en Air Baltic op Riga. Op een aantal bestemmingen in zowel Europa als intercontinentaal voert KLM de frequenties eveneens op.

www.schiphol.nl

De Schiphol Timetable staat vermeld op www.schiphol.nl. Deze digitale versie is te downloaden en wordt maandelijks vernieuwd. De Schiphol Timetable geeft ook informatie over de bereikbaarheid van Schiphol over de weg en per spoor, de parkeerfaciliteiten en de juiste vertrekhal per luchtvaartmaatschappij.