31
oktober
2012
|
07:00
Europe/Amsterdam

Winterdienstregeling van start

Nieuwe Schiphol Timetable op www.schiphol.nl

Op zondag 28 oktober is de nieuwe winterdienstregeling op Schiphol van start gegaan. De nieuwe Schiphol Timetable bevat alle lijndienst bestemmingen die vanaf Schiphol rechtstreeks bereikbaar zijn voor passagiers. De winterdienstregeling loopt van zondag 28 oktober 2012 tot en met zaterdag 30 maart 2013.

Nieuwe bestemmingen voor Schiphol

Het netwerk aan bestemmingen breidt deze winter uit met acht nieuwe bestemmingen. KLM vliegt driemaal per week naar Harare, de hoofdstad van Zimbabwe. Schiphol verwelkomt daarnaast de nieuwe luchtvaartmaatschappij Blue Islands, die driemaal per week naar de Kanaaleilanden vertrekt. Tranasavia.com heeft als nieuwe bestemmingen Chambéry in Frankrijk, Erbil in Irak, Kuusamo en Rovaniemi in Finland. Bourgas in Bulgarije en Gazipasa in Turkije zijn de nieuwe bestemmingen van Corendon Airlines.

Uitbreiding van frequenties

Deze winter worden ook de frequenties op diverse bestemmingen opgevoerd door het openen van een nieuwe route door airlines die al op Schiphol vliegen: Air Arabia Maroc op Casablanca, easyJet op Newcastle, Flybe.com op Birmingham en Nottingham, transavia.com op Dubai en Sal. Eurolot startte afgelopen zomer al op Gdansk en Krakow.

KLM voert eveneens de frequenties op een aantal bestemmingen in zowel Europa als intercontinentaal op.

www.schiphol.nl

De Schiphol Timetable staat vermeld op www.schiphol.nl. Deze digitale versie is te downloaden en wordt maandelijks vernieuwd. De Schiphol Timetable geeft ook informatie over de bereikbaarheid van Schiphol over de weg en per spoor, de parkeerfaciliteiten en de juiste vertrekhal per luchtvaartmaatschappij. Vluchtinformatie is ook te vinden op de Schiphol App, beschikbaar voor iPhone-, Android- en Windows Phone toestellen.