28
februari
2013
|
13:00
Europe/Amsterdam

Wereldhave vestigt hoofdkantoor in WTC Schiphol Airport

Wereldhave Management Holding B.V. en WTC Schiphol Airport hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 1.430 m2 kantoorruimte in de A- toren van het WTC Schiphol Airport. Wereldhave is een beursgenoteerde beleggingsmaatschappij met beleggingen in winkelcentra in Nederland, België en Finland en kantoren in Parijs. Op Schiphol zal het hoofdkantoor gevestigd worden. Wereldhave zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2013 zijn intrek nemen in het WTC op Schiphol Centrum.

World Trade Center Schiphol Airport is een belegging van Schiphol Real Estate, de vastgoeddochter van Schiphol Group, en het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Over WTC Schiphol Airport

WTC Schiphol Airport is één van de meest exclusieve kantoorgebouwen in Nederland en heeft een directe verbinding met de terminal van de luchthaven, Schiphol Plaza en het NS treinstation. Door de centrale ligging en het uitgebreide dienstenpakket van het WTC-concept, is het kantorencomplex aantrekkelijk voor bedrijven met een internationaal werkveld. In het WTC Schiphol Airport zijn bedrijven gevestigd die actief zijn in de luchtvaartsector, financiële dienstverlening en internationale (hoofd)kantoren. Het WTC biedt diverse faciliteiten zoals het WTC Business Center met vergaderruimten, restaurant, coffee corner, LAN hot spots, een bankvestiging en reisbureaus.