06
september
2023
|
10:00
Europe/Amsterdam

Wellbeingconcept Holisteq opent eerste locatie op Schiphol

Lounge 2 op Schiphol is uitgebreid met een nieuw wellnessconcept: Holisteq. Holisteq verenigt de werelden van wetenschap, techniek en holistische wellness en voorziet daarmee in een behoefte om stress terug te brengen. In een eigen ‘Biohacking Orb’ kunnen reizigers op Schiphol kiezen uit meerdere wellbeing behandelingen.  

De Biohacking Orb een multisensorische pod die geluid, trillingen, infrarood, kleur en aromatherapie combineert in één behandeling. De behandelingen dragen bij aan het algehele welzijn van reizigers. Daarnaast richten ze zich specifiek op vluchtgerelateerde uitdagingen zoals het verminderen van een jetlag en stress. 

Schiphol is de eerste locatie ter wereld waar de Biohacking Orb voor consumenten te ervaren is. Reizigers kunnen kiezen uit drie behandelingen van verschillende lengtes: Flow & Go (15 minuten), Flight Mode (25 minuten) en Deep Rest (35 minuten).

Wellbeing op Schiphol
Reizigers vinden Holisteq op de tweede verdieping van Lounge 2, achter de securitycheck. De locatie is zeven dagen per week geopend van 07:00 – 21:00 uur. De opening van Holisteq is een aanvulling op het huidige wellbeing serviceaanbod op Schiphol, zoals XpresSpa, masssagestoelen, spa toiletten, het meditatiecentrum en de Baby Care Lounge.