13
februari
2018
|
13:00
Europe/Amsterdam

Vliegen via Schiphol? Mis geen seconde van de Olympische Spelen!

Zul je net zien: op het moment dat Sven de 10 kilometer schaatst, zit jij op Schiphol te wachten op je vlucht. Balen! Maar niet getreurd, de Olympische Spelen zijn op verschillende plekken op Schiphol te volgen. We zetten de gelegenheden met de Spelen op TV even voor je op een rijtje.

Vlieg je intercontinentaal?
Vlieg je intercontinentaal? Dan kom je waarschijnlijk via de Vertrekhallen in Lounges 2 en 3. Aan gezellige plekken om de Spelen te kijken geen gebrek. Waan je in het Holland Heineken House aan de Heineken Bar of kijk in Ierse stijl in de Murphy’s Irish Pub.

Vlieg je binnen Europa?
Ook als je binnen Europa blijft, hoef je geen seconde te missen. In Lounge 1 vind je de Tribune Bar; het sportcafé waar dagelijks op een groot scherm sportevenementen worden uitgezonden. Dus ook de Olympische Spelen! Een andere optie in Lounge 1 is café Het Paleis. In dit oud-Hollandse grand café met hoge plafonds en indrukwekkende bar is een ‘potje curlen’ kijken geen straf!

Vóór de paspoortcontrole
Blijf je voor de paspoortcontrole, want je hoeft alleen maar iemand weg te brengen of op te halen? Of werk je op Schiphol? Spreek dan af bij café Rembrandt, Grand Café Plaza of Crossroads op Schiphol Plaza! Terwijl je zit te wachten of pauze houdt, kijk je op je gemak een schaats- of skiwedstrijd. Bij Rembrandt hangt zelfs een beamer-scherm! Ook als je veel te vroeg op Schiphol staat, of als je net bent geland, zijn deze cafés een gemakkelijke én gezellige optie.