21
januari
2019
|
09:39
Europe/Amsterdam

Twee afdelingen HEINEKEN International verhuizen naar kantoorgebouw The Base D op Schiphol

De afdelingen HEINEKEN Global Procurement en HEINEKEN Global Supply Chain verhuizen eind 2019 naar kantoorgebouw The Base D op Schiphol. Met Schiphol Real Estate werd een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het hele gebouw van circa 6.000 m² kantoorruimte aan de Schiphol Boulevard 800 te Schiphol. Er zullen circa 450 personen in The Base D gaan werken. De overige afdelingen van HEINEKEN International blijven gevestigd in Zoeterwoude en de binnenstad van Amsterdam.

The Base D
The Base D is momenteel in aanbouw en wordt een modern en duurzaam kantoorgebouw, uitgerust met Smart Building technologie en voorzien van het BREEAM Excellent duurzaamheidslabel. Het is het vierde gebouw van het The Base complex in het hart van Schiphol Central Business District. Het gebouw is ontworpen door ZZDP Architecten.

CBRE B.V. en Six Legal traden op als adviseur van Heineken Global Procurement en Heineken Global Supply Chain.

Over Schiphol Real Estate
Schiphol Real Estate, 100% dochter van Royal Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in, het beheer van en de exploitatie van commercieel vastgoed. Schiphol Central Business District wordt ontwikkeld tot de eerste Smart AirportCity ter wereld. Bezoek voor meer informatie www.schiphol.nl/realestate