Amsterdam,
20
juli
2015
|
10:00
Europe/Amsterdam

Tanja Dik tot nieuwe directeur Consumer Products & Services bij Schiphol Group

Samenvatting

Tanja Dik wordt per 1 oktober benoemd tot directeur Consumer Products & Services van Schiphol Group. Consumer Products & Services is een van de vier business areas van Schiphol. Tanja Dik zal rapporteren aan de Chief Commercial Officer, Maarten de Groof.

Tanja Dik (1968) heeft sinds 1999 diverse leidinggevende posities bekleed binnen Joop van den Ende's internationale theateronderneming Stage Entertainment. Op dit moment is zij als International Venue Director verantwoordelijk voor de 19 theaters van Stage Entertainment in Europa. Voorafgaand aan deze internationale functie gaf zij in de positie van Managing Director leiding aan de Nederlandse tak van Stage Entertainment. Eerder in haar carrière was zij Manager Treasury bij Martinair Holland en Accountmanager bij MeesPierson.

Maarten de Groof, CCO van Schiphol Group
Tanja heeft een brede en internationale ervaring die relevant is voor de verschillende onderdelen van Consumer Products & Services. Dat is van belang, omdat wij een luchthaven willen zijn die de verwachtingen van de reiziger overtreft, met een hoogwaardig commercieel aanbod en uitstekende dienstverlening.
Maarten de Groof, CCO van Schiphol Group

Schiphol streeft er naar Europe's Preferred Airport te zijn en te blijven. De afgelopen periode is er veel geïnvesteerd en verbouwd op de luchthaven. Daarmee wordt er onder meer vorm gegeven aan een nieuwe reizigersbeleving in de terminal van Schiphol.

Maarten de Groof, CCO van Schiphol Group
Namens alle collega's bij Schiphol wens ik Tanja van harte welkom en veel succes. Samen met haar zullen wij de consumer business, als onderdeel van een groter Schiphol, naar een volgende fase brengen.
Maarten de Groof, CCO van Schiphol Group
Boilerplate

Voor meer informatie en foto's bel of mail naar team mediarelaties van Schiphol Group, tel: 020 - 601 2673 of mail press@schiphol.nl