09
november
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Sybren Hahn nieuwe directeur Asset Management Schiphol

Sybren Hahn (39) wordt de nieuwe directeur Asset Management van Royal Schiphol Group. Sybren Hahn werkt sinds 2009 bij McKinsey & Company, als associate partner richtte hij zijn werk op bedrijfsbrede transformaties in de luchtvaartindustrie. Sybren zal op 1 december 2021 starten bij Royal Schiphol Group. De werkzaamheden zullen in de komende periode geleidelijk aan hem worden overgedragen.

Hanne Buis, Chief Project & Assets Officer Royal Schiphol Group, over de benoeming van Sybren: “Sybren heeft enorm veel waardevolle ervaring binnen de luchtvaartsector, nationaal en internationaal. Hij heeft laten zien complexe vraagstukken op te kunnen lossen. Zo heeft hij vernieuwende project portfolios ontwikkeld en geïmplementeerd voor luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en andere spelers in de reisindustrie. Hij is een verbinder, vernieuwer en aanpakker. Dat past goed in de belangrijke stappen die we de komende jaren gaan zetten op het gebied van Asset Management. Verduurzaming en digitalisering zijn daarbij leidend.”

Sybren Hahn: "Het voelt als een voorrecht om op dit cruciale moment in onze industrie deel uit te gaan maken van Royal Schiphol Group. Het onderhoud en de ontwikkeling van de luchthavenmiddelen als gebouwen en diensten zijn de ruggengraat van Schiphol en hebben impact op alle belanghebbenden. Ik kijk er erg naar uit te gaan samenwerken met collega's, partners en stakeholders om ervoor te zorgen dat onze assets een betrouwbare operatie en inspirerende klantervaring mogelijk maken, nu en in de toekomst."