12
april
2017
|
16:12
Europe/Amsterdam

Schiphol opent een nieuw autoverhuurgebied op Schiphol Plaza

Schiphol opent op donderdag 13 april een nieuw autoverhuurgebied op Schiphol Plaza. Passagiers die gebruik maken van één van de op Schiphol gevestigde autoverhuurbedrijven kunnen voor het ophalen van hun huurcontract, reservering of aanvullende services terecht bij de service desk van het desbetreffende autoverhuurbedrijf.

Met de ingebruikname van het nieuwe autoverhuurgebied wil Schiphol zich samen met zijn business partners blijven ontwikkelen tot een efficiënt en duurzaam multimodaal knooppunt, waar reizigers van over de gehele wereld zich welkom voelen in een dynamische en inspirerende omgeving.

Een kwalitatief autoverhuurproduct is een belangrijk onderdeel van de bereikbaarheid van Schiphol. De huurauto’s worden met name afgenomen door buitenlandse bezoekers van Schiphol, zowel zakelijke klanten als vakantiegangers.

De vijf wereldwijd opererende autoverhuurbedrijven hebben een vestiging op Schiphol. Avis / Budget, Enterprise Rent-A-Car, Europcar, Hertz & Sixt hebben ieder een eigen winkel in het nieuwe autoverhuurgebied op Schiphol Plaza.