03
november
2011
|
11:00
Europe/Amsterdam

Schiphol opent Cosmetic Fish Spa op Holland Boulevard

Op de Holland Boulevard is de Cosmetic Fish Spa geopend. Passagiers kunnen hier een voetbehandeling ondergaan waarbij Garra Rufa visjes de voeten ‘peelen’. De Cosmetic Fish Spa bevindt zich op de Holland Boulevard tussen de E- en de F-pier en is een onderdeel van Back to Life, dat al sinds 1999 op Schiphol is gevestigd.

Saskia van Amstel, directeur Back to Life is enthousiast over het nieuwe concept: "Bij Back to Life gaat het om Feel Good en New Energy. De Cosmetic Fish Spa past helemaal binnen dit concept. Daarbij is de behandeling ook fijn om te ondergaan. Garra Rufa Nederland is de exclusieve leverancier van de Garra Rufa vissen uit Kangal in Turkijke en besteedt veel aandacht aan de gezondheid en kwaliteit van de vissen.” Otto Ambagtsheer, directeur Business Area Consumers van Amsterdam Airport Schiphol vult aan: “De oorsprong van deze behandeling ligt in Turkije, maar deze speciale vorm van voetmassage heeft zich de afgelopen jaren snel verspreid in diverse landen. Deze behandeling is ook op de luchthavens van Singapore, Bangkok, Chiang Mai en Manchester geïntroduceerd. De Cosmetic Fish Spa is een uitbreiding van het Back to Life productenaanbod, voor zowel Nederlandse als internationale reizigers.”

Een behandeling voor één persoon kost EUR 24,95 per 20 minuten (EUR 29,95 voor 25 minuten). Voor twee personen kost het EUR 44,95 per 20 minuten (EUR 49,95 voor 25 minuten). De Cosmetic Fish Spa is, net als Back to Life, dagelijks geopend van 07.00 tot 20.00 uur.

Europe’s Preferred Airport

Schiphol wil Europe's Preferred Airport zijn en blijven. Dat betekent dat passagiers ervoor kiezen om via Schiphol te reizen. De luchthaven innoveert daartoe continue in de faciliteiten voor haar passagiers, zodat de passagier zijn tijd op Schiphol op een inspirerende en aangename manier kan doorbrengen. De Holland Boulevard is, naast Back to Life en diverse horeca, een plek waar passagiers ook kunnen genieten van de Nederlandse kunst, cultuur en literatuur.