30
juni
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Schiphol heropent Privium ClubLounge West na verbouwing

Schiphol heropent vandaag de Privium ClubLounge West. De vernieuwde Privium ClubLounge West is groter geworden dan voorheen, toen de Lounge nog bekend stond als de Privium Airside Lounge. De Lounge is een toevoeging op de service die een Privium Plus lidmaatschap op Amsterdam Airport Schiphol biedt.


De Lounge is gelegen in de terminal tussen de E- en de F-pier, en is bestemd voor niet-Schengen reizigers. Tijdens de verbouwing is de oude Lounge afgebroken en een volledig nieuwe Lounge opgebouwd, ontworpen door D/DOCK. Er zijn onder andere werkplekken, verbeterde eet- en drinkgelegenheden, een douche, een hand spa en meer oplaadpunten voor elektronische apparaten aan de Lounge toegevoegd.

Met het verbouwen van de Privium ClubLounge West voorzien we in de groeiende behoefte van onze Privium Plus leden om te kunnen ontspannen in een Privium Lounge in het niet-Schengengebied achter de securitycontrole. In de vernieuwde en grotere Privium Lounge bieden we onze leden een volledig nieuwe ambiance met extra mogelijkheden om tot rust te komen of ongestoord te kunnen werken, in de nabijheid van de gate. We zijn blij dat we met deze verbouwing het reisgemak van onze leden verder kunnen vergroten.
Franc Vink, Manager Premium Services bij Amsterdam Airport Schiphol

Noorderlicht
In de nieuwe Lounge staat het thema ‘Noorderlicht’ centraal. Het Noorderlicht-thema is direct afkomstig uit de merkidentiteit van Privium en vertaald naar het interieurontwerp. Dat is terug te zien in materiaalkeuze, de kleuren en de verlichting. Daardoor krijgt het geheel een unieke en rustgevende beleving, gericht op ontspanning van de lounge bezoeker. Door het opentrekken van de gevel is er ook meer natuurlijk licht. Daarnaast is in het plafond op sommige plekken bewegende Noorderlicht-verlichting toegepast. Deze verlichting verandert gedurende de dag om een zo ontspannen mogelijke sfeer te creëren.

Over Privium
De Privium ClubLounge West is net als de andere Privium Lounges alleen toegankelijk voor reizigers met een Privium Plus lidmaatschap. Privium Plus leden besparen tijd op de luchthaven door bijvoorbeeld een snelle security- en grenspassage en door dichtbij te kunnen parkeren. Leden hebben bovendien toegang tot een aantal exclusieve Lounges. Partners van leden met een Privium Partner lidmaatschap kunnen ook gebruik maken van de Privium Lounges, indien zij samen reizen. De Privium ClubLounge West is vanaf 30 juni van 05:30 uur tot 21:00 uur geopend. Meer informatie over de services van Privium vindt u hier.