26
mei
2011
|
09:00
Europe/Amsterdam

Schiphol breidt uit tussen B- en C- pier

Europe’s Preferred Airport biedt horeca en services vlak voor vertrek

Gistermiddag is op Amsterdam Airport Schiphol een verrassend en uitnodigend vernieuwd gebied achter de paspoortcontrole aan het begin van de C-Pier officieel geopend. Passagiers kunnen er vlak voor vertrek van het vliegtuig in een stijlvolle omgeving ontspannen en tot rust komen. Voor wie van het onverwachte houdt, is er een dynamisch en afwisselend aanbod van belevingen in de ‘pop-up’ plek. Nu is dat de enerverende ‘Heineken Experience’.

Airport Rituals Store & Spa

Bij de unieke Airport Rituals Store & Spa, het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert, doen reizigers niet alleen aankopen van verzorgingsproducten van topkwaliteit maar, genieten ook van een verwenmoment. Daarvoor biedt de spa, naast de inspirerende producten voor lichaam en geest, kortdurende hand- en voetbehandelingen.

JuicyDetails juicebar

Genieten van gezond eten en drinken kan bij JuicyDetails. In de trendy en duurzame omgeving zijn smoothies en healthshots verkrijgbaar van de mooiste vruchtencombinaties. Kern van het assortiment vormen de juices en smoothies die ter plekke voor de gast vers worden bereid. Naast de juices wordt een assortiment aan gezonde ‘grab and go’ producten aangeboden.

Stijlvol ontspannen

In het smaakvolle zitgebied kunnen reizigers even bijkomen of gebruik maken van het gratis WiFi netwerk van de luchthaven. Het Nederlandse ontwerpbureau, “Staat”, ontwikkelde het opvallende design van het gebied dat bestaat uit een houten constructie, die als een golfbeweging door het gebied loopt. De open constructie van notenhout geeft het gebied een warme en open uitstraling.

Schiphol Europe’s Preferred Airport

Schiphol wil Europe’s Preferred Airport zijn en blijven. Dat betekent dat passagiers ervoor kiezen om via Schiphol te reizen. Kiezen voor Schiphol omdat Schiphol veel meer is dan alleen een luchthaven, maar een dynamisch knooppunt waar mensen zich welkom voelen en waar werelden elkaar ontmoeten, zoals in een moderne stad. Met de gastvrije en inspirerende invullingen van dit aanvankelijk lege gebied van de terminal blijft Schiphol haar ambitie om Europe’s Preferred Airport waar maken.