07
juni
2012
|
13:00
Europe/Amsterdam

Schiphol beste luchthaven van Europa en beste vrachtterminal van Europa

Luchthaven valt opnieuw in de prijzen bij Asian Freight & Supply Chain Awards

Amsterdam Airport Schiphol is op de Asian Freight & Supply Chain Awards (AFSCA) opnieuw in de prijzen gevallen. De lezers van Cargonews Asia riepen Schiphol voor de achttiende maal uit tot beste luchthaven van Europa en voor de dertiende maal tot beste vrachtterminal van Europa.

Enno Osinga, directeur Cargo Schiphol Group: “Wij zijn zeer verheugd met deze prijzen. Voor de achttiende maal uitgeroepen zijn tot beste luchthaven van Europa is een prachtige erkenning van onze inspanningen op het gebied van gastvrijheid. Dat we nu ook weer de beste vrachtterminal zijn, geeft aan dat onze benadering van vracht wordt gewaardeerd. Schiphol biedt alle ruimte aan haar ketenpartners om zo een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden. Deze prijs is een stimulans voor onze partners en ons om op deze voet door te gaan.”

Cargonews Asia

Cargonews Asia is een van de meest toonaangevende vrachtmagazines van Azië. Het blad richt zich voornamelijk op de vervoerders van vracht, voor Schiphol een belangrijke doelgroep. Azië is voor Schiphol de belangrijkste vrachtmarkt: in 2011 werd er ruim 609.000 ton vracht van en naar Azië vervoerd via de luchthaven.