21
september
2011
|
13:00
Europe/Amsterdam

Schiphol beste Europese luchthaven in 'Best in Travel Poll 2011'

Amsterdam Airport Schiphol is uitgeroepen tot de beste Europese luchthaven door het Aziatische online reismagazine SmartTravelAsia.com. De ‘Best in Travel poll 2011’ is dit jaar voor de zevende maal uitgevoerd.

De top tien bestaat uit acht Aziatische luchthavens. Amsterdam Airport Schiphol heeft tussen deze luchthavens een bijzondere zevende plek behaald en is zelfs een plaats gestegen ten opzichte van vorig jaar. Amsterdam Airport Schiphol laat hiermee London Heathrow (8e plaats) achter zich.

SmartTravelAsia.com is een toonaangevend reismagazine in de Aziatische regio. De online enquête is ingevuld door frequente reizigers die gemiddeld 16 vluchten per jaar maken. Ruim de helft van de respondenten is woonachtig in Azië.

Schiphol Europe’s Preferred Airport

Deze ranking bevestigt Schiphol in haar ambitie Europe’s Preferred Airport te zijn en te blijven. De luchthaven innoveert continue in de faciliteiten en mogelijkheden die de luchthaven haar passagiers biedt, met als meest recente voorbeeld de opening van de geheel vernieuwde Lounge 3. Het feit dat Amsterdam Airport Schiphol in Azië zo wordt gewaardeerd toont aan dat de luchthaven haar ambities in deze markt waarmaakt.