31
augustus
2022
|
14:17
Europe/Amsterdam

Ridder Ralph van der Hoff nieuwe directeur Risk & Internal Audit Royal Schiphol Group

Samenvatting

Ridder Ralph van der Hoff is per 1 september de nieuwe directeur Risk & Internal Audit van Royal Schiphol Group (RSG). Hij volgt Katie Slipper op die sinds 1 juni directeur Finance is. Het gaat om een tijdelijke aanstelling.  

Robert Carsouw (CFO): “Ik ben verheugd dat Ridder Ralph Katie gaat opvolgen. Hij heeft sinds zijn komst bij Schiphol in 2019 laten zien dat Risk en Risk Management hem na aan het hart ligt en heeft snel gezag verworven op dit terrein binnen Schiphol en daarbuiten. Zijn jarenlange ervaring op dit gebied heeft daar aan bijgedragen. Ik kijk er naar uit met hem te gaan werken in zijn nieuwe positie.”  

Ridder Ralph: “Ik heb er enorm veel zin in om op dit belangrijke terrein voor Schiphol in mijn nieuwe rol aan de slag te gaan. De afgelopen jaren heb ik als Senior Risk Officer, mede onder het leiderschap van Katie en in samenwerking met de Business Areas en het R&A team, Enterprise Risk Management (ERM) mogen ontwikkelen en uitrollen. Ik verheug me op de samenwerking met het Internal Audit team, ook omdat dit het veld is waar mijn roots liggen.”  

 

ridder-ralph-van-der-hoff