19
september
2018
|
15:00
Europe/Amsterdam

Regulier baanonderhoud aan de Schiphol-Oostbaan

Op Schiphol wordt van zaterdag 22 september tot en met zondag 30 september regulier onderhoud verricht aan de Schiphol-Oostbaan en de omliggende taxibanen. In deze periode wordt de Schiphol-Oostbaan, normaal gesproken vooral gebruikt door het klein zakelijk vliegverkeer, buiten gebruik gesteld. Dit vliegverkeer zal in deze periode verdeeld worden over de andere start- en landingsbanen.

Tijdens het reguliere onderhoud verwijderen we rubber van de baan en repareren we het asfalt en beton. We voeren onderhoud uit aan de hemelwaterafvoer en maken de baanverlichting grondig schoon.

Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewoners aanspreekpunt Schiphol (Bas). Dit kan via telefoonnummer 020-601 55 55 of door het raadplegen van de website: www.bezoekbas.nl. Hier staan data van regulier- en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol. De planning kan afwijken onder invloed van het weer en operationele verstoringen.