13
februari
2013
|
12:00
Europe/Amsterdam

Reckitt Benckiser vestigt kantoor in WTC Schiphol Airport

Reckitt Benckiser en WTC Schiphol Airport hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de ingebruikname van kantoorruimte in de H- toren van het WTC Schiphol. Reckitt Benckiser huurt 2.560 m2 kantoorruimte en vestigt hier het kantoor voor de regio Europe & North America. Reckitt Benckiser is één van de grootste producenten van huishoudelijke schoonmaakmiddelen en een belangrijke producent van producten voor de gezondheidszorg en personal care.

In totaal verhuurde WTC Schiphol Airport in 2012 14.700 m2 kantoorruimte, waarmee de huidige bezettingsgraad op 89,6 % komt. Het betreft in totaal 43 verhuurtransacties, waarvan 22 met nieuwe huurders en 21 verlengingen van het bestaande contract. In het WTC Schiphol Airport zijn op dit moment 110 huurders met 2200 medewerkers gevestigd.

Over WTC Schiphol Airport

WTC Schiphol Airport is één van de meest exclusieve kantoorgebouwen in Nederland en heeft een directe verbinding met de terminal van de luchthaven, Schiphol Plaza en het NS treinstation. Door de centrale ligging en het uitgebreide dienstenpakket van het WTC-concept, is het kantorencomplex aantrekkelijk voor bedrijven met een internationaal werkveld. In het WTC Schiphol Airport zijn bedrijven gevestigd die actief zijn in de luchtvaartsector, financiële dienstverlening en internationale (hoofd)kantoren. Het WTC biedt diverse faciliteiten zoals het WTC Business Center met vergaderruimten, restaurant, coffee corner, LAN hot spots, een bankvestiging en reisbureaus.

World Trade Center Schiphol Airport is een belegging van Schiphol Real Estate, de vastgoeddochter van Schiphol Group, en het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.