23
oktober
2019
|
10:58
Europe/Amsterdam

Panoramaterras weer bereikbaar

Samenvatting

De nieuwe route naar het Panoramaterras opent vandaag. Dat betekent goed nieuws voor liefhebbers van het Panoramaterras, want het is sinds vandaag weer mogelijk om daar een aan bezoek te brengen.

Het Panoramaterras is sinds vandaag weer bereikbaar via de (rol)trap of lift bij aankomsthal 1 (ter hoogte van Café Rembrandt) of via de (rol)trap of lift bij vertrekhal 1 (ter hoogte van balierij 1). Eenmaal aankomend op de tweede verdieping, worden bezoekers naar het Panoramaterras geleid. Vanaf nu is dit de route naar het Panoramaterras, de voormalige toegangsroute gaat niet meer open.

Het Panoramaterras zelf is niet verbouwd, alleen de route er naar toe is verplaatst. Het verleggen van de route naar het Panoramaterras was noodzakelijk in verband met de werkzaamheden voor de herinrichting van Vertrek en Lounge 1. Voor deze verbouwing bouwt Schiphol niet alleen een nieuwe tussenverdieping in de vertrekhal, maar worden een aantal stijg- en daalpunten zoals roltrappen en liften vernieuwt en/of verplaatst.