04
april
2019
|
15:52
Europe/Amsterdam

Nog even ontspannen voor je vertrekt

Samenvatting

Ingecheckt? Bagage afgegeven? En door de security check geweest? Maar nog wel even tijd voor je vlucht vertrekt? Dan hoef je je bij ons niet te vervelen. Dat je naar hartenlust kunt shoppen of kunt genieten van een lekkere maaltijd, snack of drankje hoeven we je niet te vertellen. Maar er is nog veel meer te doen.

Even rustig aan

Doe je liever rustig aan? Laad even helemaal op voor je het vliegtuig ingaat. Bijvoorbeeld met een heerlijke shiatsu-massage van vijf minuten in de Massage-O-Matic of een uitgebreide bindweefselmassage bij XpresSpa, of bezoek ons Meditation centre. Bidden, mediteren of simpelweg even tot rust komen: het Meditation centre staat open voor alle religies en overtuigingen.

In onze Airport Libary vind je niet alleen boeken, maar ook iPads en touchscreens die beeldverhalen vertellen. De bibliotheek heeft heerlijke zitjes en knusse banken waar je kunt genieten van een goed boek of gewoon even kunt relaxen.

Genieten van kunst en cultuur

Wat dacht je van wat kunst en cultuur opsnuiven op de Holland Boulevard? Breng een bezoek aan het paviljoen van het Rijksmuseum en vergaap je aan een regelmatig wisselende collectie van 17de-eeuwse Nederlandse schilderkunst.

Ga je op (familie)bezoek en wil je een origineel cadeau meenemen? In de Museumshop vind je unieke items geïnspireerd op kunstwerken van Hollandse meesters zoals Van Gogh en Vermeer, maar ook ontwerpen van een nieuwe generatie Nederlandse kunstenaars.

Een bezoekje aan NEMO is een must als je met kinderen reist. Jong en oud kunnen er interactieve proefjes doen op het gebied van wetenschap en techniek. Zo kun je geluidsgolven zichtbaar maken, elektriciteit temmen en je gezicht mixen met dat van iemand anders. De kleintjes kunnen zich ondertussen uitleven in de speeltuin.