15
oktober
2021
|
14:00
Europe/Amsterdam

Mirjam de Boer-Postmus neemt afscheid als directeur Asset Management Schiphol

Mirjam de Boer-Postmus heeft laten weten Schiphol per 1 februari 2022 te verlaten als directeur Asset Management. De Boer wil graag een eindverantwoordelijke functie, maar zag die ruimte binnen Schiphol niet. Ze heeft daarom besloten dat het tijd is voor iets nieuws.

Mirjam: “Ik ben trots op wat ik in de afgelopen vier jaar samen met mijn collega’s binnen en buiten ASM bereikt heb. Ik denk daarbij aan de nieuwe contracten met onze strategische partners (Main Contractors 2019), het Intelligent Asset Control Center, het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) en mooie projecten zoals Voltooiing dubbele rijbaanstelsel, Upgrade Pieren en onderhoud aan de Polderbaan."

Hanne Buis, Chief Projects & Assets Officer (CPAO) van Royal Schiphol Group:“Ik dank Mirjam voor haar belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Asset Management bij Schiphol. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan al een aantal jaar centraal in onze strategie. Mirjam heeft dat met haar team binnen Asset Management goed op de kaart gezet. Tijdens de COVID-19 crisis heeft Mirjam de rust en ruimte benut om projecten te versnellen waar dat kon. Daar plukken we nu en in de toekomst de vruchten van.”

Het opvolgingsproces is gestart. Zodra daar meer over bekend is zullen daar mededelingen over worden gedaan.