11
december
2012
|
12:00
Europe/Amsterdam

Mickey Mouse en Minnie Mouse ontsteken Disney Kerstboom op Schiphol

Mickey Mouse en Minnie Mouse zijn vandaag geland op Amsterdam Airport Schiphol voor een Nederlandse tournee van de ijsshow ‘Disney On Ice presents Let’s Party!’. Na aankomst hebben Mickey Mouse en Minnie Mouse samen met enkele kinderen en Gary Mey, Sales Director van Schiphol Media, de Disney Kerstboom op het plein voor Schiphol Plaza ontstoken.

De 12 meter hoge kerstboom is volgehangen met meer dan 15.000 lampjes en betoverende Disney decoratie en geeft iedere acht minuten een lichtshow. Bezoekers van Schiphol kunnen met hun iPhone of iPod een magische foto van zichzelf en de kerstboom maken, door de Disney framez-app te downloaden, en zo de kerstmagie delen. De Disney kerstboom is tot en met maandag 7 januari te bewonderen op Schiphol.

Na het ontsteken van de kerstboom voegden Mickey Mouse en Minnie Mouse zich bij hun andere Disney vrienden om de Disney kerstmagie van 14 t/m 23 december ook naar Den Bosch en Utrecht te brengen in de spectaculaire ijsshow ‘Disney ‘On Ice presents Let's Party!’.

Speciaal voor alle Disneyfans heeft Schiphol een aantal magische Disney acties. Kijk hiervoor op www.facebook.com/schiphol.