Schiphol,
01
oktober
2015
|
10:00
Europe/Amsterdam

Maarten de Groof verlaat Schiphol Group

In goed overleg met de Raad van Commissarissen zal Maarten de Groof op 1 april 2016 Schiphol Group verlaten. Maarten de Groof is sinds 1 februari 2008 Chief Commercial Officer van Schiphol Group. Onder zijn leiding zijn er grote stappen gezet in de commerciële invulling van Schiphol. De business areas Consumer Products & Services en Real Estate waren de afgelopen jaren zeer succesvol en droegen bij aan de strategische pijlers Excellent Visit Value en Competitive  Marketplace.

Daarnaast was hij verantwoordelijk voor Aviation Marketing, waarbij hij stuurde op een verbetering van onze topconnectiviteit en een kwalitatief hoogwaardig bestemmingennetwerk van Amsterdam Airport Schiphol. Schiphol Group start binnenkort een procedure voor de opvolging van Maarten de Groof.

Jos Nijhuis
Maarten de Groof is van grote waarde geweest voor Schiphol. Hij heeft acht jaar met veel enthousiasme zijn kennis en deskundigheid ingezet en dat is goed geweest voor de luchthaven.  Hij heeft veel bijgedragen aan zowel onze propositie naar de reizigers als aan het overleg met luchtvaartmaatschappijen. Schiphol heeft daarmee een aantrekkelijk, herkenbaar en altijd interessant aanbod voor alle klanten en partners. Maarten is daarnaast een prettige collega die we zullen missen
Jos Nijhuis