09
mei
2019
|
16:09
Europe/Amsterdam

Hoe vind ik mijn weg op Schiphol?

Samenvatting

Schiphol is een heuse stad. Een stad waar iedereen welkom is, maar waar niemand woont. In onze stad vind je makkelijk je weg naar de vertrekhal of de gate met de bekende gele borden. Grote kans dat route en nog veel meer ook in je broekzak past. Op één, twee of drie verschillende apps: De Schiphol App, Google Maps en Apple Kaarten.

Schiphol App
Even oriënteren waar je bent? Wanneer je de plattegrond in de Schiphol app opent, zie je direct waar je bent en wat er bij jou in de buurt is. Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde toilet? Zin in een lekker broodje? Tik het in de zoekbalk en we helpen je aan alle eetgelegenheden waar je die kunt scoren. Op zoek naar jouw gate? Wij sturen je die richting op! Op welke verdieping van de terminal je staat helpt bij je oriëntatie. Op de begane grond vind je Schiphol Plaza en de aankomsthal, op de eerste verdieping de vertrekhal en veel winkels en horecagelegenheden.

Google Maps en Apple Kaarten
Google Maps en Apple Kaarten helpen je ook makkelijk je route uit te stippelen in onze stad. Het blauwe bolletje laat precies zien waar je je op Schiphol bevindt en hoe je moet lopen om naar de gewenste plek te komen.
 

Nog tijd over op de luchthaven? Ook openingstijden, foto’s, informatie en reviews van winkels en horecagelegenheden zie je met één klik op je telefoon. Zo zie je snel waar je favoriete koffietentje zit én of je nog genoeg tijd hebt voor je vertrek.

Al die informatie heb je gewoon al in je broekzak. Of in je hand. In ieder geval bij de hand. Zo gaat je reis vliegend van start in jouw favoriete app.