30
mei
2022
|
15:00
Europe/Amsterdam

Henry van der Geest vertrekt als directeur Finance Schiphol

Katie Slipper volgt hem op

Samenvatting

Henry van der Geest vertrekt als directeur Finance bij Royal Schiphol Group. Hij vervulde deze functie sinds 1 februari 2016. Het besluit tot vertrek is in goed overleg genomen. 

Henry: “Ik ben trots op wat ik in de afgelopen jaren met mijn collega’s bereikt heb. Schiphol is een geweldig bedrijf in een dynamische omgeving en ik heb het geluk gehad daarvoor te mogen werken. Het is tijd voor verandering, een nieuw avontuur met nieuwe energie. Ik ga mijn reis met nog onbekende bestemming ergens anders voortzetten.”  
 

director_finance_schiphol_henry_van_der_geest

 

 

 

 

 


 

 

Henry zal worden opgevolgd door Katie Slipper, die nu directeur Risk en Audit is bij Schiphol. Haar opvolgingsproces is gestart.  

Robert Carsouw, CFO van Royal Schiphol Group: “Ik dank Henry voor zijn inzet en betrokkenheid in al die jaren bij Schiphol. Hij heeft de Finance afdeling naar een volgend niveau geleid en recent project Reset, dat nodig was wegens de impact van corona, mede tot een goed einde weten te brengen. Ik ben tegelijk blij dat we met Katie Slipper een opvolger in huis hebben die direct aan de slag kan. Ik heb alle vertrouwen in een soepele overgang en wens Katie veel succes in haar nieuwe rol.”