19
oktober
2023
|
09:06
Europe/Amsterdam

Ferry Corsten en Joris Voorn geven exclusief ADE-optreden op Schiphol

Fans van het Amsterdam Dance Event (ADE) konden gisteren genieten van een twee uur durende livestream opgenomen vanaf een unieke locatie op Schiphol. De populaire Nederlandse DJ’s Ferry Corsten en Joris Voorn gaven een exclusief optreden in een oude toren op de D-pier met een 360-graden zicht over de luchthaven.  

Dancemuzieklabel Armada Music en Schiphol bundelden voor deze samenwerking hun krachten. Zo werd de populaire livestreamserie ‘Armada In The Mix’ uitgezonden vanaf een unieke locatie op de luchthaven. Tot begin jaren 90 werd in deze toren door de zogenaamde gateplanners bepaald waar alle vliegtuigen op Schiphol werden geparkeerd. De optredens zijn vanaf nu ook gratis te bekijken op Armada Music TV.

Het is fantastisch om twee sterke Nederlandse merken samen te brengen. Schiphol is voor veel muziekliefhebbers de toegangspoort tot ADE. Via deze livestream konden fans wereldwijd meegenieten van ADE én Schiphol.

Arthur Reijnhart, Directeur Schiphol Commercial

Fans
Enthousiaste dancefans maakten in september kans op een exclusief ticket tot één van de twee sets. Twaalf gelukkige winnaars vanuit Armada en Schiphol waren dan ook aanwezig om de livestream vanuit de toren mee te maken.