07
maart
2019
|
18:38
Europe/Amsterdam

Feestelijke opening Aspire Lounge & Star Alliance Lounge op Schiphol

Samenvatting

De vernieuwde Aspire Lounge (26) en geheel nieuwe Star Alliance Lounge (27) in Lounge 1 op Schiphol zijn vandaag feestelijk geopend. De vernieuwing van de twee business class lounges voor Schengenpassagiers is uitgevoerd als onderdeel van de totale herontwikkeling van Vertrek & Lounge 1.

We zijn trots op de opening van deze twee prachtige lounges. Schiphol investeert en ontwikkelt voortdurend om passagiersgroei te blijven faciliteren door ruimte te creëren en het reiscomfort van reizigers te vergroten. Deze nieuwe lounges zijn daar een mooi voorbeeld van.
André van den Berg, Chief Commercial Officer bij Royal Schiphol Group

In het kader van de herontwikkeling wordt onder meer een nieuwe tussenverdieping (mezzanine) gebouwd in Vertrek 1. De Aspire Lounge is als gevolg van deze verbouwing verhuisd en heeft op de nieuwe plek de ruimte gekregen om te vernieuwen en uit te breiden. Direct naast de Aspire Lounge is een geheel nieuwe Star Alliance lounge ontwikkeld. Schiphol is de achtste locatie waar het bedrijf een lounge opent. Star Alliance verwelkomt daarmee voor het eerst passagiers in een geheel eigen lounge op de luchthaven.De lounges hebben een gezamenlijke, nieuwe, entree.

De oplevering van de lounges is één van vele mijlpalen tot aan het opleveren van de nieuwe vertrekhal (2020) en de nieuwe lounge (2022). Meer lezen over dit project? Klik dan hier.