02
februari
2023
|
09:59
Europe/Amsterdam

Esther Bosch nieuwe directeur Risk & Audit Royal Schiphol Group

Samenvatting

Esther Bosch wordt per 1 april 2023 directeur Risk & Audit van Royal Schiphol Group. Ze volgt Ridder Ralph van der Hoff op, die deze functie sinds 1 september 2022 tijdelijk vervult. Esther heeft een brede ervaring, onder andere bij KPMG, KLM, Royal HaskoningDHV en Stahl.

Ik ben blij dat we met Esther een directeur toevoegen aan ons leiderschapsteam die gericht is op onze collega's en organisatie. Esther is een gedreven en ervaren vakvrouw en biedt energy en stabiliteit voor het team. Esther heeft mooie resultaten bereikt bij haar vorige werkgevers en heeft ervaring in zowel Risk, Audit en de luchtvaartsector. Ik kijk uit naar de samenwerking.

Robert Carsouw (CFO)

Schiphol is een bijzondere plek om te werken. Mijn expertise en ervaring opgedaan tijdens mijn reizen door verschillende organisaties en vele landen zal ik enthousiast delen. Ik kijk ernaar uit om als team Risk & Audit binnen Schiphol verder te verbeteren. Ik ben nieuwsgierig, gemotiveerd en sta in verbinding met alle organisatieniveaus. Vanuit die verbinding wil ik samen met collega’s bijdragen aan het bereiken van de doelstellingen. Samenwerken met mensen geeft energie en synergie.

Esther Bosch

Esther is sinds oktober 2020 Head of Internal Audit & Risk bij Stahl, een wereldleider op het gebied van coatings voor verschillende industrieën. Daarvoor vervulde ze verschillende rollen: negen jaar als Manager Internal Audit & Risk bij Royal HaskoningDHV, negen jaar als Senior Audit Manager bij KLM en zeven jaar als Audit Manager bij KPMG.

Esther Bosch