24
oktober
2017
|
11:30
Europe/Amsterdam

Eerste paal The Base D Schiphol geslagen

Samenvatting

Op maandag 23 oktober is ceremonieel de eerste paal voor The Base D geslagen. The Base D is een duurzame kantoorontwikkeling gelegen op Schiphol Central Business District en kent een omvang van ruim 6000 m² verhuurbaar vloeroppervlak.

Onder het gebouw wordt een parkeergarage met circa 120 parkeerplaatsen gerealiseerd. The Base D wordt direct verbonden met The Base. Dit dynamische kantoorcomplex kenmerkt zich door de aanwezigheid van tal van faciliteiten zoals een overdekt atrium voorzien van een ruim Business & meeting center, restaurant & café VIVA, Health Club The Base, 24/7 kinderopvang verzorgd door CompaNanny, een Starbucks een AH to Go en een gameroom. Al deze faciliteiten zijn uiteraard ook beschikbaar voor huurders van The Base D. Klik hier voor meer informatie en een animatiefilm van The Base D.

Schiphol vernieuwt continu, het is een gebied waar jaarlijks miljoenen mensen doorheen rijden, lopen en vliegen en waar zo’n 65.000 mensen werken en ruim 600 bedrijven gevestigd zijn. Niet alleen in en rond de terminal, maar ook in het gebied voor de terminal, Schiphol Central Business District, gebeurt de komende jaren veel. Schiphol Real Estate, de gebiedsontwikkelaar, ontwikkelt dit gebied tot één van de meest efficiënte en kosmopolitische vestigingslocaties van Nederland. Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in, het beheer van en de exploitatie van commercieel vastgoed op en om luchthavens.