20
september
2018
|
15:44
Europe/Amsterdam

Een droomhuwelijk op Schiphol!

Nooit eerder hing er zoveel liefde op de luchthaven als op 7 september 2018. Op deze zonnige vrijdag gaven Jocelyne en Pieter elkaar het ja-woord op de luchthaven, georganiseerd door Schiphol, in samenwerking met KLM.

Het sprookje begon op Valentijnsdag met een oproep op de Facebook pagina van Schiphol. Uit honderden hartverwarmende inschrijvingen werden Jocelyne en Pieter uitgekozen. Voor één keer gaat de luchthaven dienst doen als officiële trouwlocatie. Een unieke gebeurtenis en een droom voor het toekomstig echtpaar, dat elkaar op Schiphol voor het eerst heeft ontmoet.

Het stel leert elkaar kennen via een dating-app als de Latijns-Amerikaanse Jocelyne een bezoek brengt aan Nederland. Eenmaal terug in Guatemala blijft het contact warm en wordt de band tussen de twee steeds sterker. Speciaal voor haar Pieter overbrugt Jocelyne de enorme afstand en ontmoeten ze elkaar in 2015 voor het eerst in de aankomsthal.

De liefde is echt en na talloze afscheidsmomenten en herenigingen op Schiphol, is het tijd hun relatie te bezegelen met een huwelijk. Waar kan dit beter dan op de plek waar ze elkaar al zo vaak in de armen sloten? De zonovergoten trouwdag werd een aaneenschakeling van emoties en verrassingen. De aanwezigheid van Jocelyne haar ouders vanuit het verre Guatemala, een onvergetelijke entree met een privéjet, inclusief watersaluut van de brandweer en natuurlijk het ja-woord met de skyline van Schiphol als decor. 

Wij waren erbij om deze momenten vast te leggen en maakten er een bijzondere trouwfilm van. Binnenkort vertrekt het liefdeskoppel op een heerlijke huwelijksreis. Love is in the air!

 

Ben je benieuwd wat er allemaal aan dit huwelijk voorafging? De weg naar het huwelijk is te zien in video 1 en 2.

Dit is een samenwerking van Amsterdam Airport Schiphol & KLM Royal Dutch Airlines.