31
oktober
2018
|
09:24
Europe/Amsterdam

Digitale transformatie Schiphol beloond met Computable Award

Digital Airport Programma wint met 34,5% van de stemmen

Het Digital Airport Programma van Royal Schiphol Group heeft in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf de Computable Award 2018 gewonnen. De resultaten die zijn neergezet in een korte tijdslijn hebben veel indruk gemaakt op de jury. Enerzijds door innovatieve technologieën te implementeren, anderzijds door de mensgerichte aanpak voor het implementeren door de eigen mensen in de organisatie, aldus de jury.

Henk Jan Gerzee, CDO Royal Schiphol Group: “Vol trots neem ik deze prijs in ontvangst. Met slimme digitale oplossingen willen we de reizigerservaring verbeteren, processen effectiever maken en onze gebouwen en assets slimmer maken om ze optimaal te gebruiken. Dat doen we samen met onze partners die vliegen van en naar Schiphol mogelijk maken, zodat zij hun rol in het proces ook kunnen optimaliseren. De award is een bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

Computable Awards

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Computable Awards worden ICT-prijzen toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Atradius, Royal Flora Holland, Feenstra en De Watergroep waren de overige genomineerden in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf. De winnaars zijn bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.