05
maart
2019
|
17:00
Europe/Amsterdam

Dieetwensen zijn geen probleem op Schiphol!

Samenvatting

​Op Schiphol kun je eten wat je wilt. Ook reizigers met een voedselallergie, dieet of andere eetwensen hebben steeds meer keuze in het assortiment van diverse horecagelegenheden op de luchthaven. Wij zetten een aantal foodie hotspots van HMSHost + maaltijden voor je op een rij!

Ready, set, go, maar eerst nog even eten voor vertrek 
Heb jij een glutenallergie, eet je vegan of heb je andere dieetwensen, maar wil je tóch snel eten voor vertrek? Je kunt dan onder ander bij onderstaande restaurants terecht:

LEON
Natuurlijke fast food gerechten, vers bereid in eigen keuken van zoveel mogelijk lokale geresourcede producten, waar je op elk moment van de dag met plezier je tanden in kunt zetten. Van luchtige yoghurt met fruit en honing tot heerlijke warme (glutenvrije) maaltijden zoals bijvoorbeeld de falafel gemaakt van zoete aardappel en kikkererwten of de Gobi curry: een kruidige Indiase curry op basis van kokosmelk. Beiden vegan én glutenvrij. LEON bevindt zich zowel op Schiphol Plaza (voor de securitycontrole) als in Lounge 1 (achter de securitycontrole).















VIT
Fit op reis. VIT gebruikt niets anders dan natuurlijke producten: de beste brandstof voor op reis. Probeer de heerlijke salades van VIT eens. Je kun ze geheel zelf samenstellen, of een bestaande kiezen. Vegatarisch of vegan? Ook hier zijn mogelijkheden voor. Je maakt het helemaal af met een cold pressed juice erbij! VIT bevindt zicht in Lounge 3 (achter de securitycontrole).










 

 

 


Kebaya 
Van Indonesisch tot Vietnamees en van Japans tot Chinees. Asian brasserie Kebaya brengt de verrassende smaken van de veelzijdige Aziatische keuken naar Schiphol. Inclusief een fantastisch uitzicht over het platform. Probeer bijvoorbeeld de authentieke Bo Bun beef salade met glutenvrije soya of de vegan Thai Green Curry met tofu. Kebaya bevindt zich in Lounge 2 (achter de securitycontrole)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Café Coco
Bij Café Coco begint je reis in stijl waar je kunt genieten van glutenvrije gerechten. Het luxueuze en stijlvolle café staat ook bekend om zijn heerlijke Belgische pralines, niet glutenvrij of vegan: wel lekker. Café Coco bevindt zich in Lounge 2 (achter de securitycontrole)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grab & Fly 
Ken je de shops van Grab & Fly al? Ze zijn te vinden aan de voet van elke pier en ideaal om een snelle boodschap te doen. Vanaf 1 april kun je hier kleine cold pressed shots kopen in diverse smaken: kurkuma, gember of granaatappel. Ook kun je er vanaf 1 april een Vegan Bircher kopen: een hip ontbijtje gemaakt van havermoutvlokken, plantaardige melk en vegan yoghurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lijst met allergenen
We willen graag dat iedereen een lekkere maaltijd kan vinden die past bij zijn of haar voedingswensen. Daarom heeft ieder restaurant op Schiphol een lijst met daarop alle allergenen die in het aanbod voorkomen. Heb je bijvoorbeeld een notenallergie? Dan check je met deze lijst wat je wel en niet kunt bestellen. Eet smakelijk!