22
september
2023
|
11:56
Europe/Amsterdam

Bubbles Seafood & Wine Bar opent op nieuwe locatie Schiphol

Bubbles Seafood & Wine Bar opent de deuren van haar restaurant op een nieuwe locatie op de luchthaven. Het bekende concept van HMSHost Nederland is vanaf nu te vinden in Lounge 2. In het luxe restaurant kunnen reizigers genieten van een menukaart met exclusieve producten zoals oesters en champagne.  

Het concept was voorheen te vinden in Lounge 1 en is recent verhuisd naar Lounge 2. Het nieuwe restaurant is ingericht door de bekende Nederlandse interieurontwerper Paul Linse, die een look en feel heeft gecreëerd dat de aandacht trekt van passerende reizigers. Linse heeft een luxueus en uitnodigende ruimte ontworpen, waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijk hout, marmer en warm licht.  

Wij zijn zeer blij met de opening van de Bubbles Bar in Lounge 2. We gaan de komende jaren de kwaliteit van deze lounge nog verder verbeteren luxe (mode)merken. Bubbles sluit perfect aan bij deze exclusieve concepten die op deze centrale plek op de luchthaven gevestigd zijn.

Tim de Bie, Director Commercial Terminal Royal Schiphol Group

Champagne en oesters 
Het restaurant heeft 70 zitplaatsen en is dagelijks geopend van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Reizigers kunnen een exclusief en uitgebreid menu verwachten met gerechten zoals kaviaar, oesters, lobster rolls en champagne. De gerechten kunnen ook van tevoren worden besteld via de bestelapp ‘Your Order Please’. Zo kunnen reizigers hun bestelling ook onderweg meenemen.