17
september
2012
|
13:00
Europe/Amsterdam

Britse zakenreizigers kiezen Schiphol als beste Europese luchthaven

Britse zakenreizigers hebben Amsterdam Airport Schiphol opnieuw verkozen tot winnaar van de Business Traveller Award in de categorie ‘Best Airport in Europe 2012’.

Maarten de Groof, Executive Vice President & Chief Commercial Officer van Schiphol Group: “Dat de Britse zakenreizigers Schiphol voor de 23e keer uitroepen tot beste Europese luchthaven is een geweldige eer”, aldus De Groof. “Voor transferluchthaven Schiphol is de zakelijke reiziger uit het Verenigd Koninkrijk van groot belang: in 2011 reisden ruim zeven miljoen passagiers van en naar Groot Brittannië. Deze prijs is een teken dat we onze reputatie als Europe’s Preferred Airport waarmaken, maar stimuleert ons ook om verder te werken aan innovatieve en gastvrije faciliteiten voor de reizigers.”

Business Traveller Award

De winnaars van de Business Traveller Awards worden jaarlijks gekozen door de Britse lezers van het magazine Business Traveller. Het magazine is gestart in 1976 en is een autoriteit op het gebied van informatievoorziening en vermaak voor zakelijke reizigers over de hele wereld.