12
september
2023
|
16:00
Europe/Amsterdam

Armada Music trapt ADE af met livestream vanaf Schiphol

Tijdens de openingsdag van het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) bundelen Schiphol en dancemuzieklabel Armada Music hun krachten. Voor de allereerste keer zal de populaire livestreamserie ‘Armada In The Mix’ worden uitgezonden vanaf een unieke locatie op de luchthaven.

Op 18 oktober om 20:00 uur Nederlandse tijd kunnen fans wereldwijd genieten van DJ-sets van Ferry Corsten en Joris Voorn, elk met een optreden van een uur. De optredens zijn vanaf dat moment gratis te bekijken op Armada Music TV. Het podium voor de livestreamserie is zeer uniek, want deze geeft een 360-graden zicht over Schiphol. Tot begin jaren 90 werd deze locatie gebruikt voor gateplanning.  

 

Het is fantastisch om twee sterke Nederlandse merken samen te brengen. Schiphol is voor veel muziekliefhebbers de toegangspoort tot ADE. De toren waar de aftrap van het ADE-programma van Armada Music plaatsvindt, geeft een iconisch beeld. We vinden het extra speciaal dat we een selecte groep fans de mogelijkheid kunnen bieden om hierbij aanwezig te zijn.

Arthur Reijnhart, Directeur Schiphol Commercial

Welcome to our home 
Het thema van Armada Music tijdens ADE is ‘Welcome to our home’. Vanuit deze gedachte is het voor 12 gelukkige fans (6 per set) mogelijk om de DJ-sets live bij te wonen. Om kans te maken op een van deze felbegeerde plekken, kunnen fans zich vanaf vandaag inschrijven via de volgende links: 

Win 2 tickets: Joris Voorn @ Schiphol Airport (ffm.to)
Win 2 tickets: Ferry Corsten @ Schiphol Airport (ffm.to)

We wilden dit jaar alles uit de kast halen voor ADE, vooral omdat het de 20e verjaardag van het label is. Het gebeurt niet elke dag dat onze artiesten de kans krijgen om te draaien op een van de beroemdste luchthavens ter wereld en wat is een betere manier om ons grootste ADE-programma tot nu toe te beginnen!

Maykel Piron, CEO en medeoprichter van Armada Music

Meer informatie over het evenement en de inschrijvingsvoorwaarden zijn te vinden via bovenstaande links of via de website van Armada Music