16
juni
2021
|
10:02
Europe/Amsterdam

Anne Hustinx nieuwe directeur Procurement & Contracting Royal Schiphol Group

Anne Hustinx wordt per 15 augustus 2021 directeur Procurement & Contracting bij Royal Schiphol Group. Zij volgt Job Verkerke op die zijn carrière buiten Royal Schiphol Group voortzet bij Heijmans N.V. Anne blijft tevens directeur Corporate Legal. Beide afdelingen blijven zelfstandig. 

Met de benoeming van Anne zetten we een volgende stap in de professionalisering van de inkoopfunctie binnen Schiphol. Anne heeft bewezen buitengewoon sterk te zijn in het verbinden en samenwerken met interne en externe business partners. Dat is in deze functie natuurlijk cruciaal. Schiphol wil een volgende stap zetten in een efficiënte en transparante samenwerking met marktpartijen, tegen de beste kwaliteit en prijs.  Vandaar dat de keuze op haar is gevallen. We willen Job bedanken voor zijn inzet en alles wat hij voor Schiphol gedaan heeft.
Robert Carsouw, Chief Financial Officer bij Royal Schiphol Group
Ik heb er veel zin in. Corporate Legal en Procurement  & Contracting werken veel samen, het is voor mij een logische combinatie.  Voor mij is dit een mooie verbreding van vakgebieden die nauw verwant zijn.  Leidinggeven aan deze combinatie van afdelingen past goed bij mijn wijze van werken: vertrouwen geven aan teams die zo hun professionaliteit maximaal kunnen ontwikkelen.
Anne Hustinx, Directeur Corporate Legal bij Royal Schiphol Group