11
november
2011
|
15:00
Europe/Amsterdam

WE Fashion opent eerste WE JUST FOR KIDS op Schiphol

Modeketen WE Fashion opent vandaag de pilotstore WE JUST FOR KIDS op Schiphol. De WE JUST FOR KIDS store is gevestigd ter hoogte van Aankomst 4. De winkel biedt klanten een combinatie van online en offline shopping. Naast het productaanbod in de winkel, kunnen klanten via de webshop ter plekke ook artikelen bestellen die niet op voorraad zijn. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om (internationale) webshop bestellingen in de winkel op te halen.

“Er bestond nog geen kinderkledingwinkel op Schiphol. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de eerste WE JUST FOR KIDS store in Europa op Schiphol wordt geopend. We denken hiermee in een behoefte te voorzien, want Schiphol is een geweldige locatie met een unieke nationale en internationale functie”, aldus Wouter Kolk, CEO van WE Fashion. Volgens Otto Ambagtsheer, directeur Business Area Consumers is de WE JUST FOR KIDS store een mooie aanvulling op het huidige aanbod op Schiphol Plaza: “We verwachten dat deze winkel aantrekkelijk is voor passagiers, dagtoeristen en mensen die vrienden en familie brengen en halen. De winkel biedt naast kleding ook entertainment voor jong en oud waaronder een interactieve game wall.“

Over WE Fashion

WE Fashion is een internationale modeketen. Met circa 250 winkels en 3.000 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Naast Nederland en Duitsland opende WE Fashion recent ook webshops in België en Frankrijk.

De WE JUST FOR KIDS store op Schiphol Plaza is geopend van maandag t/m zondag van 07.00 tot 22.00 uur. Tijdens de opening worden er kortingsflyers uitgedeeld.