07
juni
2023
|
15:29
Europe/Amsterdam

Uitbreiding kantoorruimte BAM Infra B.V. op Schiphol-Oost

BAM Infra B.V. heeft per 1 april 2023 haar contract met Schiphol Real Estate uitgebreid. Het bedrijf is al gehuisvest op de begane grond en eerste verdieping van Tristar 2 en groeit nu met ruim 850m2 door naar de tweede verdieping van het recent gerenoveerde kantoorgebouw.

BAM is op Schiphol verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van verschillende infrastructuur projecten. Door de groei van het aantal projecten ontstond behoefte aan extra kantoorruimte. Met het betrekken van de tweede verdieping van Tristar 2 zijn BAM en Schiphol Projects op één locatie gehuisvest, wat een optimale samenwerking faciliteert. Met de uitbreiding van BAM is Tristar 2 volledig verhuurd. 

Tristar 1, 2 en 3 
Midden op businesspark Schiphol-Oost, vlak bij de afrit A9 en bij het Amsterdamse Bos, staan drie kantoorgebouwen: Tristar 1, 2 en 3. Voorzien van een A++ energielabel dragen zij samen bij aan ruim 11.000m2 duurzame kantoorruimte. Grote en kleinere bedrijven uit verschillende branches zijn in de gebouwen van Tristar gevestigd. Tristar 2 en 3 zijn recent gerenoveerd. Zo zijn de entrees van beide gebouwen in een nieuw jasje gestoken en is er in de lobby van Tristar 3 meer ruimte voor overleg, ontspanning of het nuttigen van een broodje bij de in het pand aanwezige AH to Go. 

Vestigingslocatie Schiphol 
Er zijn bijna 500 bedrijven gevestigd op Schiphol met in totaal ruim 60.000 werknemers. De business locaties op Schiphol zijn Schiphol Central Business District, Schiphol-Oost, Schiphol-Zuid/Zuidoost en Schiphol-Noord. De gebouwen op deze business parken voorzien samen in meer dan 224.520 m2 kantoorruimte en ca. 273.600 m2 bedrijfsruimte. 

Over Schiphol Real Estate 
De Real Estate business area van Schiphol Commercial creëert een zakelijke internationale toplocatie, waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Als proactieve gebiedsregisseur onderscheidt Schiphol Real Estate zich, omdat ze op maat gesneden, duurzame huisvesting biedt en tevens het openbaar gebied rondom het vastgoed zelf inricht. Verduurzaming van de vastgoedportefeuille en aandacht voor het welzijn van de huurders is daarbij een voortdurend proces. Zo creëert ze op Schiphol werkomgevingen die faciliteren, inspireren en verrassen. Meer informatie: www.schiphol.nl/realestate