Amsterdam,
01
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Smurfit Kappa opent Global Experience Centre op Schiphol

Samenvatting

Wereldleider in verpakkingsoplossingen Smurfit Kappa heeft het Global Experience Centre geopend op Amsterdam Airport Schiphol. Het Global Experience Centre is gevestigd in het volledig gerenoveerde kantoorgebouw The Base op slechts 10 minuten lopen van de luchthaventerminal.

Met circa 2.200m² wordt dit het grootste verpakking Experience Centre op zijn gebied. Hier kunnen klanten hands-on alle mogelijkheden van een verpakking ervaren. Een virtual reality room, laboratorium en een inspiration room zijn enkele voorbeelden van wat het Experience Centre haar gasten biedt. Smurfit Kappa heeft gekozen voor The Base om voor internationale bezoekers goed bereikbaar te zijn. Het Global Experience Centre is naar ontwerp van Fokkema & Partners architecten en onder begeleiding van DVPC projectmanagement uitgevoerd.

Schiphol Central Business District 

Schiphol vernieuwt continue, niet alleen in en rond de terminal, maar ook in het gebied voor de terminal, Schiphol Central Business District. Schiphol Real Estate, de gebiedsontwikkelaar, ontwikkelt dit zakelijke hart de komende 25 jaar tot de meest efficiënte en kosmopolitische vestigingslocatie van Nederland. Het nieuwe Hilton Schiphol Hotel opent in 2015 zijn deuren en het kantorencomplex The Base wordt met de nieuwe voorzieningen zoals Starbucks, Sport, en een 24/7 kinderdagverblijf het bruisende hart van het gebied. Ook nieuwe concepten zoals een pop-up ruimte The Cabin en de gratis leenfietsen Your Schiphol BIKE vergroten de dynamiek van de werkomgeving.

Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in en de exploitatie van commercieel vastgoed op en om luchthavens.

Over Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is een van 's werelds toonaangevendste producenten van verpakkingen op basis van papier, met ongeveer 42.000 medewerkers verdeeld over 350 productielocaties in 32 landen en met een omzet van € 8,1 miljard in 2014.

Boilerplate

Voor meer informatie neemt u contact op met team mediarelaties van Schiphol Group, telefoon 020 - 601 26 73 of e-mail press@schiphol.nl