02
december
2011
|
14:00
Europe/Amsterdam

Sinterklaas opent ijsbaan op Schiphol

Gratis schaatsplezier van 2 december 2011 t/m 31 januari 201

Vandaag heeft Sinterklaas de ijsbaan op het Jan Dellaertplein op Schiphol geopend. Dit plein voor de terminal is tot en met 31 januari 2012 omgetoverd tot een winterparadijs, compleet met oliebollenkraam en koek & zopie. Iedereen kan gratis gebruik maken van de ijsbaan en schaatsen lenen om rondjes te draaien op het ijs. Sky Radio is hoofdsponsor en zorgt de hele periode voor muziek op de ijsbaan.

Schaatsles van Zwarte Piet

Na de opening door Sinterklaas kreeg een groep basisschoolkinderen uit Heemstede schaatsles van zijn Zwarte Pieten. “We willen zoveel mogelijk mensen van deze winterse sfeer laten genieten. We hebben basisscholen uit de omgeving uitgenodigd om de komende periode met hun kinderen een dagdeel te komen schaatsen op de luchthaven,” aldus Otto Ambagtsheer, directeur business area Consumers van Amsterdam Airport Schiphol.

Sinterklaasfeest

Op zondag 4 december en maandag 5 december spelen Zwarte Pietenbands tussen 11.30 - 15.30 uur op Schiphol Plaza en zijn er diverse Pietenacts in de winkelpromenade van Schiphol Plaza.