Amsterdam,
15
januari
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Schipholfonds doneert €100.000 extra aan jonge sporters

Schiphol bestaat dit jaar 100 jaar. Speciaal voor deze bijzondere verjaardag keert het Schipholfonds €100.000 extra uit aan sportieve activiteiten voor jongeren.

Ben jij tussen 6 en16 jaar oud en heb je een sportieve wens voor je sportvereniging? Doe dan een aanvraag bij het Schipholfonds om je droom waar te maken. Hoe? Kijk voor alle informatie op www.schipholfonds.nl bij "Schiphol is jarig".

Aanvragen die in aanmerking komen voor een donatie, staan van 1 april t/m 20 april op de website. Iedereen kan op zijn of haar sportiefste wens stemmen. Hoe meer stemmen, des te meer punten en kans op een donatie.

Zaterdag 11 juni maakt de voorzitter van het Schipholfonds Tom Egbers de winnaars bekend tijdens een feestelijke middag. Alle deelnemers en hun vrienden en vriendinnen zijn welkom. Aanmelden kan via de website.

Deze actie is extra en staat los van de normale aanvraagprocedure bij het Schipholfonds.

Kijk voor een instructiefilm over de speciale Schipholfonds actie met Tom Egbers op: https://youtu.be/E1_gE5ivWTc

Het Schipholfonds is in 1994 opgericht, op initiatief van Amsterdam Airport Schiphol, met als doel de maatschappelijke betrokkenheid van de luchthaven met de omgeving tot uiting te brengen. Het fonds ontvangt jaarlijks een schenking van de luchthaven van €500.000. Het Schipholfonds steunt hiermee projecten die als thema sportief bewegen hebben.

Voor vragen over deze actie bel of mail met het Schipholfonds, tel.06 - 46 19 88 18, 100jaar@schipholfonds.nl.