19
mei
2017
|
10:42
Europe/Amsterdam

Schiphol zoekt strategische partners om te bouwen aan de toekomst

Schiphol bereidt momenteel de aanbesteding voor van nieuwe Main Contracts, per 2019. Het gaat om een aantal grote contracten voor het beheer en onderhoud en de bouw van operationele assets op de terreinen en de terminal. Schiphol zoekt hiervoor strategische partners die verder kijken dan de beste prijs- en kwaliteitverhouding en een verrassende kijk hebben op samenwerking, innovatie, digitalisering en duurzaamheid. Op die verschillende aspecten wil Schiphol potentiële marktpartijen uitdagen.

Op woensdag 7 juni 2017 vindt een marktconsultatie plaats waarvoor Schiphol marktpartijen uitnodigt om mee te denken over de nieuwe contracten en de bijbehorende aanbesteding.

Marktconsultatie: verwachtingen en ideeën vanuit de markt

Tijdens de marktconsultatie op 7 juni presenteert Schiphol haar visie en ambities voor de nieuwe Main Contracts. Tijdens interactieve workshops daagt Schiphol de marktpartijen uit om met vernieuwende ideeën te komen ten aanzien van bepaalde thema’s, en aan te geven waar kansen en risico’s liggen voor de nieuwe contracten. We vragen marktpartijen om verder te kijken dan traditionele oplossingen en werkwijzen.

Geïnteresseerde marktpartijen kunnen zich aanmelden voor de marktconsultatie op woensdag 7 juni. Inschrijvingen verlopen via Tenderned en dienen voor 30 mei 2017 binnen te zijn.