Amsterdam,
07
mei
2015
|
10:00
Europe/Amsterdam

Schiphol verhuurt aan QlikTech Netherlands

Samenvatting

Schiphol Real Estate heeft circa 1.103 m² kantoorruimte in kantoorgebouw The Base verhuurt aan QlikTech Netherlands B.V. The Base is recentelijk geheel hoogwaardig gerenoveerd waarbij onder andere een à la carte- en zelfbedieningrestaurant, een Starbucks, een kinderdagverblijf, een fitness en een kapsalon zijn toegevoegd. 

Van Gool - Elburg Vastgoedspecialisten B.V. heeft deze transactie begeleid namens de verhuurder Schiphol Real Estate. NL real estate B.V. trad in deze transactie op namens de huurder. Van Gool - Elburg Vastgoedspecialisten, CBRE en DTZ Zadelhoff zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verhuur van The Base.

Over Qlik Tech

Qlik is een leider in data discovery en biedt intuïtieve oplossingen voor self-service data visualisatie en begeleiding in analytics. Ruim 34.000 klanten vertrouwen op Qlik oplossingen om betekenis te geven aan informatie van verschillende bronnen. Zo kunnen zij verborgen verbindingen binnen de data ontdekken die leiden tot inzichten, die goede ideeën tot stand brengen. Het hoofdkantoor van Qlik is gevestigd in Radnor, Pennsylvania. Qlik heeft wereldwijd vestigingen die samen met ruim 1.700 partners meer dan 100 landen bedienen.

Over Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in en de exploitatie van commercieel vastgoed op en om luchthavens.

Schiphol Central Business District

Schiphol vernieuwt continue, niet alleen in en rond de terminal, maar ook in het gebied voor de terminal, Schiphol Central Business District. Schiphol Real Estate, de gebiedsontwikkelaar, ontwikkelt dit zakelijke hart de komende 25 jaar tot de meest efficiënte en kosmopolitische vestigingslocatie van Nederland. Het nieuwe Hilton Schiphol Hotel opent in 2015 zijn deuren en het kantorencomplex The Base wordt met de nieuwe voorzieningen zoals Starbucks, Sport, en een 24/7 kinderdagverblijf het bruisende hart van het gebied. Ook nieuwe concepten zoals pop-up ruimte The Cabin en de gratis leenfietsen Your Schiphol BIKE vergroten de dynamiek van de werkomgeving.