07
maart
2012
|
09:00
Europe/Amsterdam

Schiphol Smart Parking stelt elektrische smart beschikbaar aan winnaar actie

Winnaar prijsvraag 'Member Get Member' actie wint 1 jaar gratis rijden

Gisteren heeft Schiphol een elektrische smart ter beschikking gesteld aan de heer van Nus uit Den Hoorn, waarin hij een jaar lang gratis mag rijden. De heer van Nus heeft deze prijs gewonnen met een prijsvraag van Schiphol Smart Parking.

De prijsvraag was een onderdeel van de landelijke Schiphol Smart Parking campagne ‘Iedereen heeft zo zijn eigen reden’. De winnende slagzin van de heer van Nus werd gekozen uit ruim 14.000 inzendingen en luidde: “Ik kies voor Schiphol Smart Parking omdat ik de samenvoeging van goedkoop en veilig parkeren met vakantieplezier kan combineren.”

Elektrische smart

De smart fortwo electric drive is ter beschikking gesteld door Mercedes-Benz Nederland. Naast milieuvriendelijk en lokaal emissievrij rijden biedt de smart fortwo electric drive veel rijplezier. De smart fortwo electric drive is vanaf oktober 2012 voor iedereen verkrijgbaar op de Nederlandse markt. De smart rijdt al wel in Amsterdam in het kader van een duurzaamheidsproject van de gemeente Amsterdam.

Schiphol Smart Parking

Schiphol Smart Parking is een product van Amsterdam Airport Schiphol waarbij al vanaf vijf euro per dag geparkeerd kan worden. Schiphol Smart Parking is minimaal één week voordat men wil parkeren te reserveren met een creditcard of via I-deal, via www.schiphol.nl/parkeren. Om voor de ‘vroegboek’ korting in aanmerking te komen dient men 6 weken van te voren te reserveren. Men kan al boeken vanaf 6 maanden voor vertrek.

Bekijk een filmpje over de prijsuitreiking op Youtube: http://bit.ly/wWzh74