Amsterdam,
10
maart
2015
|
10:00
Europe/Amsterdam

Schiphol: Mini-Superhelden extra welkom op Schiphol deze zomer

'We willen de kinderen vermaken van binnenkomst tot vertrek' Mini-Superhelden extra welkom op Schiphol deze zomer

Samenvatting

De zomervakantie is traditioneel de drukste periode van het jaar op Schiphol. Vooral voor kleine kinderen die met hun ouders op vakantie gaan, is die drukte altijd even wennen. Schiphol geeft daarom jonge reizigers van 20 juli tot en met 20 augustus extra aandacht: ze worden vanaf binnenkomst tot vertrek vermaakt met entertainment en cadeautjes. En wie zich vooraf als Superheld verkleedt, maakt met z'n ouders bovendien kans op een vliegreis vanaf Schiphol naar Disneyland Parijs. 

Dit jaar zijn er in de zomermaanden juli en augustus ruim 10 miljoen passagiers op Schiphol en het streven is dat iedereen z'n vliegvakantie zo aangenaam mogelijk begint. De Superhelden-actie is bedoeld om kinderen vanaf het moment dat ze met hun ouders op Schiphol arriveren tot het moment dat ze in het vliegtuig stappen, zoveel mogelijk te vermaken. En daar profiteren de ouders natuurlijk ook van!

Entertainment naar de gate 

Vanaf maandag 20 juli is Schiphol op diverse plaatsen speciaal aangekleed voor de mini- Superhelden. Op verschillende plekken op de route vanaf parkeerplek P3 tot aan de diverse gates worden in die periode de kinderen vermaakt en bovendien krijgen de mini Superhelden bij aankomst op de luchthaven een super verrassing. Zo wordt een dag die ze doorgaans als saai ervaren, opeens leuk en avontuurlijk.

Superhelden hoofdprijs 

De op de luchthaven aanwezige jury kiest uit alle verklede deelnemers gedurende de actieperiode telkens ook een Superheld van de Week. Die wordt als een held rondgereden in de Supersize golfkar, krijgt voor de hele familie een hapje en drankje aangeboden én mag een cadeau uitzoeken in een van de speelgoedwinkels op de luchthaven. En voor de áller-origineelste Superheld ligt een bijzondere hoofdprijs klaar: een vliegreis vanaf Schiphol naar Disneyland Parijs, inclusief twee overnachtingen voor vier personen.

Meer informatie over de Superhelden actie is te vinden op www.schiphol.nl/superheld