Amsterdam,
26
juni
2015
|
11:00
Europe/Amsterdam

SBM Offshore vestigt hoofdkantoor op Schiphol

Samenvatting

Schiphol Real Estate B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met SBM Offshore Amsterdam B.V. voor ruim 2.500 m² en 45 parkeerplaatsen in multi-tentant kantoor The Base in Schiphol Central Business District. SBM Offshore, specialist op het gebied van installaties voor de productie en opslag van olie- en gasproducten, laat met de keuze voor The Base de aantrekkingskracht van Schiphol als vestigingslocatie zien.

Schiphol wordt steeds meer een werk- én verblijfsgebied en dat sluit goed aan op de wensen van de kantoorgebruiker. Daarnaast is The Base zeer goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en ligt het op loopafstand van de luchthaventerminal. DTZ Zadelhoff adviseerde SBM Offshore Amsterdam B.V. en CBRE behartigde de belangen van Schiphol Real Estate B.V.

Verhuurder Schiphol Real Estate heeft met The Base geanticipeerd op de vraag van eindgebruikers door naast een upgrade van het gebouw ook diverse voorzieningen toe te voegen. Het gebouw beschikt over een overdekt atrium met diverse faciliteiten, centrale receptie en convenience store, een business & meeting centrum, bedienings- en zelfbedieningsrestaurant, kinderdagopvang, uitzendbureaus en sportfaciliteiten. Daarnaast is er in het gebouw ruimte voor retail en pop-up stores.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2014). De organisatie heeft ongeveer 52.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en is eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed van dienst via ongeveer 370 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de verkoop en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research.

Bezoek onze website www.cbre.nl en www.cbre.com.

Over Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in en de exploitatie van commercieel vastgoed op en om luchthavens.

Over Schiphol

Schiphol, een gebied waar miljoenen mensen jaarlijks doorheen rijden, lopen en vliegen en waar meer dan 65.000 mensen werken en 500 bedrijven gevestigd zijn, vernieuwt continue. Niet alleen in en rond de terminal, maar ook in het gebied voor de terminal, Schiphol Centrum, gebeurt de komende jaren veel. Schiphol Real Estate, de gebiedsontwikkelaar, heeft een nieuwe visie en aanpak ontwikkeld zodat dit gebied ook in de komende 25 jaar een van de meest efficiënte en kosmopolitische vestigingslocaties van Nederland is. Illustratief voor de nieuwe aanpak is een naam die past bij het zakelijk hart van het internationale Schiphol: Schiphol Central Business District, ofwel Schiphol CBD. De nieuwe aanpak is al goed zichtbaar. Het nieuwe Hilton Schiphol Hotel wordt najaar 2015 opgeleverd. Het kantorencomplex The Base wordt met de nieuwe voorzieningen zoals Starbucks, Sport, en een 24/7 kinderdagverblijf het bruisende hart van het gebied. Ook nieuwe concepten zoals een pop-up ruimte 'The Cabin' en de gratis leenfietsen Your Schiphol BIKE vergroten de dynamiek van de werkomgeving.