Amsterdam,
03
juli
2015
|
10:00
Europe/Amsterdam

Reserveer een parkeerplaats op Schiphol met je smartphone

Samenvatting

De Schiphol smartphone-app is vernieuwd en biedt nu uitgebreidere mogelijkheden om een parkeerplaats te reserveren. Online een parkeerplaats reserveren op Schiphol betekent voordeliger parkeren en je bent zeker van een parkeerplaats in de drukke vakantieperiode die dit weekend begint.

Met de app kun je op Schiphol verschillende soorten parkeren reserveren. Zo is Schiphol Smart Parking voordelig parkeren op Schiphol en al mogelijk vanaf EUR 49,50 voor 8 dagen. De betaling is ook direct via de app te regelen met creditcard en nu ook met iDEAL.

Betrouwbare valet parking

Met de app kun je nu ook Schiphol valet-parking reserveren: Schiphol Holiday Valet (voor vakantiegangers) en Schiphol Valet (voor zakelijke reizigers). Beide diensten zijn de enige valet-diensten van luchthaven Schiphol zelf. De auto kan direct bij de terminal worden afgegeven of in de parkeergarage van Schiphol zelf bij de speciale Holiday Valet balie. Geen gesjouw met koffers en bij terugkomst staat de auto weer op tijd klaar op dezelfde locatie.

Officiële Schiphol-app

De Schiphol-app geeft o.a. vluchtinformatie (met push-notificaties), speciale aanbiedingen, reisinformatie en een plattegrond. Schiphol werkt continu aan vernieuwingen van de app om de reiziger van betrouwbare informatie en diensten te voorzien en om de reiservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. De officiële Schiphol app is beschikbaar voor Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.schiphol) en iOS (http://itunes.apple.com/nl/app/schiphol-amsterdam-airport/id409161665?mt=8).

Schiphol heeft ook de mobiele website, www.schiphol.mobi, vernieuwd.