18
december
2012
|
11:00
Europe/Amsterdam

Omar Munie ontwerpt exclusief voor Schiphol

Vandaag heeft Renate Verbaan, ambassadeur van UNICEF Nederland, de eerste designertas uit een unieke Schipholcollectie van de jonge Nederlandse modeontwerper Omar Munie in ontvangst genomen. Hiermee startte de verkoop van een exclusief voor Amsterdam Airport Schiphol ontworpen lijn met leren tassen en andere stijlvolle reisaccessoires. Schiphol verdubbelt de opbrengst van de verkoop en doneert dit bedrag aan UNICEF Nederland.

Schipholcollectie Omar Munie

Alle items zijn vervaardigd van gerecycled leer afkomstig van 350 loungestoelen uit de terminal.

De stijlvolle ontwerpen vertellen zo elk een bijzonder verhaal. Alle items uit de Schipholcollectie zijn handgemaakt in het atelier van Omar Munie in Den Haag.

De collectie bestaat onder meer uit een leren shopper verkrijgbaar in twee modellen en acht kleuren en diverse reisaccessoires zoals een clutch, paspoortmapje, sleutelhanger en tassenhanger.

Schiphol Plaza

De Schipholtassen en accessoires worden in een beperkte oplage verkocht in een eenmalige pop-up store op Schiphol Plaza (naast Délifrance).

Facebookactie ‘win een designertas’

Fans van Schiphol en Omar Munie kunnen op www.facebook.com/schiphol een unieke Schiphol designertas van Omar Munie winnen.