31
maart
2014
|
08:00
Europe/Amsterdam

La Place, Hema en Happy Seafood geopend op Schiphol Plaza

Nieuw horecacluster biedt gevarieerd aanbod

Op Schiphol Plaza, de entree van Amsterdam Airport Schiphol, is vandaag een nieuw horecacluster geopend. De komst van La Place, HEMA en Happy Seafood betekent een nog ruimere en gevarieerdere keuze in eten en drinken voor de meer dan 100.000 mensen die dagelijks op Schiphol Plaza bezoeken.

La Place

Het nieuwe La Place Restaurant heeft als eerste in Nederland een eigen kruidenkas. La Place wil hiermee haar klanten bewuster maken van hetgeen ze eten. Daarnaast heeft La Place een takeaway- gedeelte, La Place Express. In het restaurant is plaats voor 300 gasten. Alle producten die La Place aanbiedt zijn 100% natuurlijk, dagvers en huisgemaakt.

HEMA

Voor veel Nederlanders is HEMA takeaway een vertrouwd concept. Uiteraard ontbreekt de HEMA rookworst niet op de kaart, maar er zijn ook heerlijke sandwiches en smoothies in het nieuwste HEMA-ontwerp verkrijgbaar.

Happy Seafood

Happy Seafood biedt een gevarieerd aanbod aan verse vis. Het concept van Happy Seafood is modern en toegankelijk van opzet. De producten worden dagelijks vers aangeleverd door Schmidt Zeevis uit Rotterdam. Alle vis heeft het Certificaat Verantwoordelijk Vissen.

Entree van Schiphol

Schiphol Plaza is de entree van Amsterdam Airport Schiphol voor reizigers, Schipholwerkers, dagjesmensen, wegbrengers, afhalers en trein- en OV-reizigers. Schiphol Plaza is tevens de locatie om even te ontspannen.

Op maandag 31 maart, dinsdag 1 april en woensdag 2 april worden op de parkeerterreinen kortingscoupons uitgedeeld om kennis te maken met de nieuwe horecacluster.

De winkels en horecapunten op Schiphol Plaza zijn elke dag geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur 's avonds.

Bouw

Het nieuwe horecacluster is ontwikkeld door Benthem Crouwel Naco, Volker Wessels, Cofely en Siemens in opdracht van Amsterdam Airport Schiphol. De bouw nam negen maanden in beslag. De grote uitdaging bij de realisatie was de enorme ruimte. Het cluster beslaat inclusief terrassen ruim 1.000 m². Dit is verdubbeling van de voormalige ruimte. Er zijn drie horeca-concepten, diverse internetplekken en twee geldautomaten gerealiseerd.