28
maart
2018
|
14:56
Europe/Amsterdam

Kom naar de Polderbaan Experience!

De Polderbaan is drie weken in onderhoud en daarmee niet in gebruik voor vliegverkeer. Helaas ondervinden onze directe buren extra hinder op dagelijkse basis omdat vluchten van andere banen vertrekken of landen. Daarom willen we onze jonge directe buren betrekken bij het onderhoud en ze een interessante en leuke ervaring bieden. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en vind jij het leuk om naar onze Polderbaan te komen? Dat kan op zaterdag 7 april.

Tijdens de Polderbaan Experience nemen we kinderen mee in de wereld van onze luchthaven en het onderhoud aan de Polderbaan. Hoe en waarom wordt een landingsbaan onderhouden? Hoe werkt de brandweer op Schiphol? En wat doet bijvoorbeeld een marshaller? Onze collega’s laten kinderen zo veel mogelijk zien en vertellen over hun werk. En dat allemaal óp de Polderbaan!

De experience is voor onze directe buren. Per boeking mogen maximaal twee volwassenen en drie kinderen aangemeld worden. Op donderdag 29 maart om 12:00 gaat de aanmeldsite live op www.schiphol.nl/baanonderhoud Daar vind je alle informatie.

Let op, er zijn 300 kaarten beschikbaar, wees er snel bij want vol = vol.