19
juli
2018
|
17:09
Europe/Amsterdam

Kofferpost

Bepakt en bezakt ga je richting Schiphol, klaar om op reis te gaan. Je hebben en houwen in meerdere koffers, die je daarna in je auto probeert te proppen of in de trein meesleept. En wat nou als je met de fiets wilt komen? Maak het jezelf makkelijk: je koffer kan thuis worden opgehaald!

Nooit meer sjouwen
Een bezorger van PostNL die normaal je pakketjes of post brengt, komt een avond voor vertrek je koffers thuis ophalen. Dan kun jij op je gemak naar Schiphol vertrekken, zonder dat je met je bagage hoeft te sjouwen. Eenmaal op onze luchthaven, haal je de koffers op bij het bagagedepot en check je ze zelf in.

Bezorgers checken voor je in
Als je met Corendon vliegt heb je extra mazzel, dan checken de bezorgers van PostNL de koffers ook voor je in. Dit kan al voordat ze op Schiphol zijn, dankzij een aantal slimme digitale oplossingen. De koffers kunnen hier op Schiphol gelijk onze bagagesystemen in. Jij ziet ze weer terug op de bagageband in het land van je bestemming.

Je bagage wordt thuisgebracht
En voor de terugweg? Dan haal je op Schiphol zelf je koffer van de bagageband en brengt hem naar het bagagedepot op Schiphol Plaza. Ga jij zorgeloos naar huis en wordt je koffer de volgende dag weer thuisbezorgd!

Klein is fijn
Je spullen in je grote koffer, dan kun je reizen met kleine handbagage. Dat geeft je de kans om via onze small bags only security controle te gaan. Er is namelijk een speciale security lane voor als je alleen met een kleine handtas of rugzak reist als handbagage. Dan ga je dus een stuk sneller door de controle! Denk je nog wel even aan wat je wel en niet mag meenemen in je handbagage?